Klassisk Mario & Luigi-spill pusses opp for Nintendo 3DS

Superstar Saga dukker opp i ny drakt, og kommer med et helt nytt eventyr.

Den årelange Mario & Luigi-serien har forandret seg en del siden oppstarten i 2003, men i stedet for å ta det hele enda lenger (og kanskje over på Nintendo Switch), vender Nintendo blikket tilbake til der det hele begynte. Senere i år får vi nemlig servert en nyutgave av det aller første spillet i serien, Mario & Luigi: Superstar Saga.

Den oppussede utgaven av Mario & Luigi: Superstar Saga.
Nintendo

Nyutgaven, som ankommer Nintendo 3DS den 6. oktober, vil by på en rekke nyvinninger, inkludert oppgradert grafikk og støtte for bruk av 3DS-konsollens berøringsskjerm.

Videre vil denne versjonen av spillet også by på et splitter nytt eventyr, kalt Bowser's Minions. Her tar man kontroll over en gruppe av Bowsers undersåtter som er på leting etter sin herre. Denne nye delen av spillet vil være helt ulik de tradisjonelle Mario & Luigi-spillene, og vil foregå parallelt med handlingen i Superstar Saga.

I videovinduet over kan du se en video som viser både det klassiske Gameboy Advance-spillet og den splitter nye Bowser's Minions-modusen i aksjon.

Et annerledes Mario-spill

Mario & Luigi-serien er ikke som vanlige Mario-spill flest, og er dermed mindre plattformspill og mer tradisjonelt, japansk rollespill. Her slåss man mot goomba-er i turbaserte kamper, tjener erfaringspoeng og går opp i nivå etter hvert som man spiller.

Og tillegget Bowser's Minons.
Nintendo

Fjorårets Paper Jam Bros. var et spennende, men litt mangelfullt spill, spesielt sammenlignet med det som har kommet tidligere. Da var vi langt mer fornøyd med originalutgaven av Superstar Saga. Anmelder Edvard Eikeland hadde følgende å si om opplevelsen:

– [Superstar Saga] er et utrolig sjarmerende, morsomt og avhengighetsskapende spill, som er et av de beste vi har sett på GBA. Med sin fantastiske spillbarhet, oppfinnsomhet og herlige humor, bør dette spillet være i samlingen til enhver GBA-eier, skrev han i sin anmeldelse.

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions slippes til Nintendo 3DS den 6. oktober 2017.

Utforsk gjerne artikkelarkivet vårt for flere spennende E3-nyheter »

Siste fra forsiden