Knekk kokainkongene i et nytt Ghost Recon-spill

Wildlands store åpne verden skal by på et vell av spillervalg.

Ubisoft

Ghost Recon Wildlands er et nytt sandkassespill fra Ubisoft som ble vist frem for første gang under Ubisoft sin pressekonferanse fra E3.

Her slippes du løs i en åpen verden inspirert av Bolivia og Sør-Amerika, og oppdraget ditt er å sørge for at narkotikakartellene som styrer og terroriserer landene og innbyggerne ikke får lov til å holde på mer.

Åpent og fritt

Helt nydelig grafikk.

Hvordan du velger å løse den oppgaven er helt opp til deg. Utstyrt med det beste av det beste inne duppedingser og våpen kan du velge om du vil snike deg inn på fienden, distrahere og kidnappe, eller bare skyte og drepe deg en vei til mannen som sitter på toppen av næringskjeden.

Du kan også velge om du vil gjøre dette solo eller samarbeide med opp til tre andre venner. Samarbeidsdelen er åpen, og vennene dine kan når som helst hoppe inn eller ut av spillet ditt ettersom de selv ønsker.

Valgfrihet skal være i fokus.

Dine handlinger underveis i spillet kan føre til at de ulike kartellene settes opp mot hverandre. Du kan lure fram en intern krig slik at de ulike fraksjonene kriger med hverandre, noe som gjør jobben din desto lettere å utføre.

Utover dette fikk vi flere ulike kjøretøy man kan dra nytte av, samt en stor variasjon i områdene man befinner seg i. Her var det alt fra fuktig jungel til knusktørre saltsletter.

Foreløpig vet vi ingenting om slippdato, det eneste vi fikk av informasjon var at spillet kommer til PC, Playstation 4 og Xbox One og at det utvikles av Ubisoft Paris.

Se annonseringstraileren nedenfor:

Siste fra forsiden