No Man's Sky

Nå kan du bygge ditt eget «diskotek» i No Man's Sky

Den seneste oppdateringen byr på fiffig nyvinning.

No Man's Sky fikk en lunken mottakelse da det først kom ut, men siden den gang har utvikleren jobbet hard med å videreutvikle spillet for å øke appellen. Nå har det kommet nok en større oppdatering, denne gangen med en uventet vri.

Den nye 2.24-oppdateringen til No Man's Sky kommer nemlig med muligheten til å lage og spille din egen musikk i spillet.

Funksjonen har fått navnet ByteBeat Device og tar form som en jukebox-lignende dings du kan plassere i basen din i spillet. En demonstrasjon ser du i videoen øverst i artikkelen.

Kan kobles sammen

Denne enheten begynner automatisk å produsere lyd straks man har koblet til strøm, og lar spillere lage musikk ved å fikle med diverse vilkårlige, forhåndsgenererte lydsekvenser.

Hello Games

Funksjonen lar deg blant annet modifisere melodier og trommer via et eget grensesnitt, og for de litt mer entusiastiske spillerne vil det også være mulig å gå mer i dybden ved å manuelt lage sine egne noter, rytmer og manipulere selve lydene.

Man kan også koble sammen flere ByteBeat-enheter og synkronisere dem for å komponere mer kompliserte arrangementer.

2.24-oppdateringen er ute nå til alle plattformene, og i tillegg til ByteBeat-funksjonen, byr oppdateringen også på et større antall knippe fikser og forbedringer. Hele listen over fiksene finner du på spillets hjemmeside.

Les også: No Man's Sky Beyond er lansert – byr på langt mer enn bare VR og flerspiller »

Siste fra forsiden