Netflix - spill

Netflix har begynt å teste spilltjenesten sin

Foreløpig kun i Polen.

Slik ser grensesnittet ut i den polske appen til Netflix.
Netflix

Om lag en måned etter at Netflix først fortalte at de skulle satse på spill, har strømmetjenesten nå dyppet lilletåa i vannet. Fra og med i dag er et knippe mobilspill tilgjengelige i Netflix-appen på Android-telefoner – men kun i Polen. Vi vet ennå ikke når satsingen kommer her til lands.

For øyeblikket er det to spill på menyen: Stranger Things: 1984 og Stranger Things 3. Disse kan lastes ned på platformen, og skal ikke ha annonser eller mikrotransaksjoner, noe som er et fellestrekk for spill som slippes på Netflix fremover.

– Dette er svært, svært tidlig, og vi har mye arbeid foran oss i månedene som kommer, men dette er det første steget, forteller Netflix om sniklanseringen på en av sine Twitter-kontoer.

Netflix' planer om å ta steget inn i spillverdenen var noe vi først hørte rykter om i vår. I juli bekreftet strømmegiganten at de ville satse på spill, men i første omgang kun mobilspill. Det er Mike Verdu som leder spillavdelingen hos Netflix, etter å tidligere ha jobbet med mobilspill hos Zynga, Facebook Gaming og EA Mobile.

The Witchers andre sesong kommer til Netflix 17. desember.
Se den nyeste traileren »

Siste fra forsiden