Netflix

Netflix skal visstnok begynne å tilby spill som del av abonnementet

Det hevder ny rapport.

Netflix, Sony (Montasje: Gamer.no)

Helt siden strømming av spill ble en greie har folk diskutert hvem som ville bli spillbransjens svar på Netflix. Nå ser det ut til at svaret blir … Netflix.

Ifølge en ny rapport fra Bloomberg har strømmegiganten planer om å tilby spill i tillegg til filmer og TV-serier. Netflix har hyret inn tidligere EA- og Facebook-topp Mike Verdu til å lede satsingen, skriver nettstedet.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller at målet er å få på plass ordningen i løpet av det neste året. Spill vil da tilsynelatende dukke opp som del av det faste abonnementet.

Inkluderingen av spill kan bli en stor sak for Netflix, men det er selvfølgelig ikke første gangen selskapet har flørtet med spillbransjen. For eksempel har Netflix allerede produsert spill knyttet til Stranger Things, mens Minecraft: Story Mode også har vært spillbart på tjenesten.

I tillegg har strømmetjenesten gjort enorm suksess med TV-serier basert på spill. Første sesong med The Witcher satte nye rekorder for Netflix, og serier basert på Dota, Castlevania og Resident Evil har fått mye oppmerksomhet.

Akkurat hvordan selskapet skal takle utvikling av spill gjenstår å se, men stillingsannonser for utviklerjobber er allerede utlyst.

The Witchers andre sesong kommer til Netflix 17. desember.
Se den nyeste traileren »

Siste fra forsiden