No Man’s Sky: Beyond

No Man's Sky: Beyond tar romspillet til nye høyder i sommer

Hello Games lover en omfattende overhaling av opplevelsen.

Hello Games trakk nylig sløret av No Man's Sky: Beyond, romspillets neste store utvidelse. Etter planen skal Beyond rulles ut til PC, PlayStation 4 og Xbox One til sommeren, og spillere loves flere omfattende nyvinninger.

Overhaler flerspillerdelen

No Man's Sky: Beyond leverer tre utvidelser i ett.
Hello Games

Via spillets nettsider forteller Hello Games-sjef Sean Murray at Beyond opprinnelig begynte som tre separate utvidelser. Teamet bestemte imidlertid at det ønsket å veve dem sammen til én diger gratispakke for alle spillere.

Den første delen av Beyond er det Murray kaller No Man's Sky Online – en overhaling av spillets flerspillerdel. Denne introduserer helt nye sosiale aspekter til opplevelsen, som åpner for at enda flere spillere skal kunne møte hverandre og spille sammen i No Man's Skys digre univers.

Ifølge Murray er No Man's Sky Online et resultat av måneder med analysering av hvordan spillere har spilt siden lanseringen av fjorårets NEXT-utvidelse. Spillsjefen forteller at den nye flerspillerfunksjonaliteten kan minne om opplevelsen man finner i et MMO, men forsikrer fans om at Hello Games ikke vil introdusere hverken abonnement eller mikrotransaksjoner.

Hva de to andre delene av Beyond angår, er ikke utvikleren klar for å avsløre disse riktig enda. Spillere kan imidlertid vente seg mer informasjon i løpet av ukene som kommer.

Fra klagestorm til suksess

No Man's Sky er for mange fortsatt best kjent for sin kraftig kritiserte lansering i 2016. Spillet manglet flere av funksjonene Hello Games hadde lovet, som blant annet flerspiller, og som vår anmelder skrev hadde spillet veldig lite å by på.

Siden den gang har utvikleren jobbet iherdig med å forbedre opplevelsen, og Murray forteller at spillet gjør det bedre og bedre for hver oppdatering som slippes.

– Hvert kapittel for No Man's Sky har vært mer vellykket enn det forrige. Takket være spillerne våre gjaldt dette spesielt for NEXT, vår store lansering i fjor. Den ga glede til millioner av nye spillere, og hjalp til å endre arven etter dette spillet som vi bryr oss så mye om.

Hello Games pusler også med andre prosjekter.
Et av dem er det sjarmerende The Last Campfire »

Siste fra forsiden