No Man's Sky: Beyond - VR

No Man's Sky får full VR-støtte på PlayStation 4 og PC

Opplev hele spillet i virtuell virkelighet med gratisoppdateringen Beyond.

For en uke siden dro Hello Games sløret av Beyond, en ny stor oppdatering for No Man's Sky. Utvikleren kunngjorde riktignok bare den første delen – et økt flerspillerfokus – men i natt fikk vi høre mer om del to: virtuell virkelighet.

Hele spillet i VR

PC- og PlayStation 4-spillere kan oppleve No Man's Sky i VR til sommeren.
Hello Games

I Beyond får spillere med VR-briller for PC eller PlayStation 4 oppleve romspillet fra en helt ny side. Traileren over gir en liten smakebit på alt fra romfart og billøp til utvinning av mineraler og bygging.

Som spillsjef Sean Murray forteller er ikke dette noen slapp portering eller separat modus. Absolutt hele spillet gjenskapt i virtuell virkelighet, inkludert muligheten til å spille med andre som ikke bruker VR.

– Alt som finnes i No Man's Sky, NEXT eller noen annen oppdatering ligger og venter i en engasjerende og berikende VR-opplevelse, skriver Murray på spillets nettsider.

Beyond, og dermed også VR-støtte, introduseres helt gratis for alle som eier spillet. Når oppdateringen vil rulles ut er imidlertid enda ikke bekreftet, annet enn at den kommer i løpet av sommeren. Xbox One-spillere får også tilgang på Beyond, men de må altså klare seg uten virtuell virkelighet.

Oppdateringens tredje del vet vi stadig ikke noe om, men spillsjefen lover å dele flere nyheter så snart teamet har fått alt på plass.

Hello Games pusler også med andre prosjekter.
Et av dem er det sjarmerende The Last Campfire »

Siste fra forsiden