No Man's Sky får ikke flerspillerstøtte på GOG riktig ennå

Nå deler nettbutikken ut refusjoner.

Skjermbilde fra YouTube

Den nye, store oppdateringen til No Man's Sky – døpt «Next» – ble nettopp lansert, og en av de store nyhetene i oppdateringen var flerspillerstøtte. På distribusjonsplattformen GOG vil spillere imidlertid ikke få glede av flerspillerfunksjonen riktig ennå, som man kan lese på GOGs nettsider.

Utvikler Hello Games og GOG-teamet skriver at flerspillerdelen av No Man's Sky først vil komme på plass senere i år, uten at et nærmere tidspunkt oppgis.

– For et lite uavhengig studio er det å utvikle funksjonaliteten på tvers av flere plattformer en enormt ambisiøs og teknisk utfordring som resulterte i denne forsinkede lanseringen, heter det i meldingen på GOGs nettsider.

Skjermbilde fra YouTube

Tilbyr refusjoner til alle

Det finnes imidlertid et plaster på såret. I en melding som dukket opp hos GOG litt senere opplyser plattformen nemlig at de tilbyr refusjoner til alle som har kjøpt No Man's Sky – på GOGs egen regning.

Refusjonene vil gjelde selv om kjøpet ikke lenger er dekket av garantien som gir deg rett til penger tilbake innen 30 dager, så det dreier seg altså om en utvidet refusjonsordning i dette tilfellet. Det er verdt å merke seg at refusjonen gis i GOGs egne «wallet funds».

Om du har kjøpt No Man's Sky på GOG og vil ha pengene tilbake for manglende flerspillerfunksjon må du imidlertid hive deg rundt. Refusjonstilbudet gjelder kun for de som har sendt inn forespørsel innen førstkommende søndag, altså 29. juli.

Les også: Nå har Steam lansert sin Discord-aktige chattefunksjon »

Siste fra forsiden