No Man's Sky klar med nok en omfattende gratisoppdatering

Introduserer mer fargerike omgivelser, nye skapninger å oppdage og skipsvrak å utforske.

Hello Games fortsetter å pøse ut innhold til No Man's Sky, og kunngjorde denne uken en ny stor oppdatering. Visions, som oppdateringen heter, lanseres 22. november for samtlige plattformer, og er helt gratis for alle som eier spillet.

Nyheter på alle kanter

No Man's Sky stikker hodet opp vannet igjen med en ny oppdatering.
Hello Games

Etter at utvikleren tok spillere med under vann i No Man's Skys forrige oppdatering – The Abyss – er fokuset igjen tilbake på alt man kan gjøre ute i friluft.

Visions introduserer mer variasjon til spillets planeter, med blant annet større mangfold i plante- og dyreliv. Utseendet får også en overhaling, og Hello Games lover blant annet mer fargerike verdener, regnbuer og nye typer vann.

Her blir også nok av nyvinninger å utforske, som for eksempel skipsvrak eller gamle satellitter som kan oppdages og plyndres for nye ressurser. Samlere kan også finkjemme eksotiske planeter på leting etter unike gjenstander, som kan stilles ut som trofeer i basen din.

Visions introduserer muligheter for å drive med arkeologi.
Hello Games

For den som er interessert i hva som ligger under bakkenivå introduserer Visions arkeologi. Grav deg ned for å finne fossiler eller rester etter ukjente skapninger, og spennende funn belønnes rikelig.

Ellers forteller Hello Games om planeter herjet av farlige stormer, hvor spillere som våger å ta turen kan finne spesielle krystaller, som kan veksles inn i en liten formue hos din lokale krystallforhandler.

På spillets nettside kan du lese mer om innholdet i Visions, inkludert nye oppdrag som hele spillersamfunnet må jobbe sammen om å utføre, nye bygninger og fyrverkeri. I har utvikleren rettet opp i en haug med både store og små feil.

No Man's Sky er tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Etter den skuffende lanseringen ga vi No Man's Sky en ny sjanse i sommer.
Vår skribent likte utvidelsen, men tror ikke alle vil la seg overbevise »

Siste fra forsiden