No Man's Sky kommer til Xbox One

Og spillet får sin største oppdatering noensinne.

Hello Games

Det ambisiøse spillet No Man's Sky har allerede vært på markedet en god stund på Windows- og PlayStation 4-plattformen, og nå kommer spillet omsider også til Xbox One. Det kunngjør utvikleren Hello Games nylig via Xbox Wire.

Xbox One-versjonen skal komme i løpet av inneværende år, men har ennå ikke fått en spesifikk slippdato. Som med mange andre spill for tiden blir Xbox-versjonen av No Man's Sky optimalisert for Xbox One X, som innebærer 4K- og HDR-støtte, blant annet.

Utgaven kommer ikke uventet også med alle de tre store oppdateringene som er sluppet til spillet så langt, som omfatter Foundation, Pathfinder og Atlas Rises.

Hello Games

Får diger oppdatering

Apropos oppdateringer kunngjør Hello Games også at No Man's Sky skal få en ny oppdatering, som skal være den aller største som er sluppet så langt. Denne får navnet «Next», men utover dette er det ennå ikke kjent hva den inneholder. Utvikleren sier imidlertid de har jobbet «latterlig hardt» med oppdateringen og at den skal by på «overraskelser».

No Man's Sky ble opprinnelig sluppet i 2016 og var en løfterik tittel som dessverre ikke klarte å leve opp til forventningene som de fleste hadde til spillet, selv etter utsettelser. og forsøk på å fikse kritiske problemer.

Kritikken gikk så langt som til at spillet ble etterforsket for villedende markedsføring, noe utvikleren senere ble frikjent for. Hello Games var stille i lengre tid tause mens stormen pågikk, men brøt etter hvert stillheten og lovet bot og bedring. For mange var det nok da allerede for sent.

– Jeg ser og forstår hvor enestående det er, men i et så gigantisk rom blir det enda tydeligere hva som ikke er til stede. No Man’s Sky mangler unike karakterer og dialoger, det mangler spenning, det mangler rett og slett substans, skrev vår anmelder om spillet og delte ut 5 av 10 poeng.

Sea of Thieves er et annet ambisiøst sill med store mangler »

Siste fra forsiden