Ny No Man's Sky-utvidelse legger fokus på utforsking under vann

The Abyss er tilgjengelig gratis på samtlige plattformer.

Siden den omdiskuterte lanseringen av No Man's Sky i 2016, har Hello Games brukt mye tid på å forbedre spillet. I sommer rullet utvikleren ut NEXT – en omfattende oppdatering med blant annet skikkelig flerspillermuligheter – og nå er teamet ute med enda flere nyheter.

Gjør nye oppdagelser på havbunnen, enten alene eller sammen med venner.
Hello Games

Fra og med 29. oktober kan alle No Man's Sky-spillere bryne seg på The Abyss, spillets nyeste gratisutvidelse for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Mens tidligere utvidelser har fokusert på utforsking ut i rommet, retter The Abyss hodelyktene nedover, og introduserer en haug med muligheter for spillere som ønsker å dykke dypere inn i planetene de oppdager.

Oppdagelsesferd under vann

The Abyss innfører en rekke grafiske oppgraderinger til områder under vann; områder som ifølge Hello Games blir fem ganger så varierte som tidligere. Her kan man dykke etter skatter, møte helt nye skapninger eller bare leke seg i uoppdagede omgivelser.

For å gjøre opplevelsen under vann litt mer trivelig, har utvikleren overhalt kontrollene for svømming. Dette inkluderer enklere navigering på overflaten og muligheten til å bruke en jetmotor til å suse fremover i full fart. På langtur eller større oppdrag kan spillere benytte seg av Nautilon, en miniubåt som både kan ta opp kampen mot ondsinnede undervannskapninger og drive gruvedrift under overflaten.

De som er ute etter en mer narrativ opplevelse kan prøve seg på historiemodusen The Dreams of the Deep. Denne introduserer flere mørke mysterier, blant annet om et mannskap hvis skip krasjlandet og om en fortapt sjel som ble fanget på havets dyp.

Du kan se traileren for The Abyss i videovinduet øverst i artikkelen.

Vi prøvde No Man's Sky NEXT tidligere i år.
Vår skribent likte utvidelsen, men tror ikke alle vil la seg overbevise »

Siste fra forsiden