Ny verdensrekord: Her gjør han  alt  i Grand Theft Auto V på 10 timer
(Foto: Skjermdump/YouTube)

Ny verdensrekord: Her gjør han alt i Grand Theft Auto V på 10 timer

«Speedrunning», det å fullføre spill på kortest mulig tid, er blitt en utbredt sport i mange spill, og Grand Theft Auto V er intet unntak. Nå melder blant andre Kotaku om en ny, imponerende verdensrekord i Rockstars stortittel.

For får dager siden fullførte nemlig ToriksLV, som han kaller seg på nettet, Grand Theft Auto V på 10 timer, 15 minutter og 44 sekunder. Rekorden er registrert på nettstedet Speedrun.com.

Fullfører samtlige aktiviteter

Alle aktivitetene måtte fullføres i rekordforsøket, som inkluderer spillets mange luftige utfordringer. Foto: Skjermdump/YouTube

Denne tiden høres kanskje ikke så imponerende ut om den kun gjaldt fullføring av selve historien, men rekorden ble altså satt i 100%-kategorien, som betyr at spilleren fullførte alle aktiviteter som spillet har å by på.

Grand Theft Auto V har som kjent mye å by på når det gjelder sideaktiviteter, som å samle inn samleobjekter, finne stunt-hopp som er spredt over hele byen, samt fallskjermhopping, helikopter-utfordringer og diverse annet.

For å gjennomføre speedrunningen på den nevnte tiden må spilleren kunne huske samtlige steder hvor det befinner seg samleobjekter utenat, og selvsagt alltid benytte seg av den raskest mulige veien fra A til B – som i seg selv er en utfordring med tanke på hvor mange muligheter man har i den åpne verdenen.

Om du har lyst til å benke deg ned for å se hele videoen av verdensrekorden, som altså varer over 10 timer, kan du sjekke den ut under.

Les også: Slik er det å spille Red Dead Redemption 2 »

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen