Nytt om Three Cards to Midnight

Mer om Tex Murphy-folkenes nye spill

Skaperne av Tex Murphy har røpet ny informasjon om det nye prosjektet deres.

Nyheten om at Aaron Conners og Chris Jones er tilbake med et nytt spill druknet litt i flommen av Games Convention-saker, men nå som situasjonen i spillverdenen har roet seg litt, er det på sin plass med en oppdatering om prosjektet.

Den første teaser-videoen

Vis større

Teaser: Three Cards to Midnight

Stikkord:
  • eventyr
  • spill
  • pc
  • three cards to midnight


Three Cards to Midnight er et eventyrspill hvor vi følger Jess Silloway, en normal kvinne som har en veldig unormal dag. Hun befinner seg nemlig i et rom, sammen med en ukjent mann, uten å huske hvordan hun kom dit eller hva som har skjedd.

Mannen hevder at han er der for å hjelpe henne å få tilbake hukommelsen, og dette vil han gjøre ved hjelp av en bunke tarot-kort. Hvert av disse ser nemlig ut til å trigge et minne hos Jess, og ved hjelp av kortene legger Jess ut på en guffen reise til fortiden.

Three Cards to Midnight skal være inspirert av TV-serien Twilight Zone, og utviklerne ønsker å skape en guffen og mystisk stemning hvor vi ikke helt vet hva vi kan forvente rundt det neste hjørnet.

Spillet er delt opp i åtte kapitler, og har en ikke-lineær struktur og flere forskjellige avslutninger. Totalt regner utviklerne med at det vil ta mellom seks og ti timer å fullføre.

I utgangspunktet er det få likhetstrekk mellom Tex Murphy-serien og Three Cards to Midnight (som blant annet er i 2D), men tilhengerne av Tex vil nok i alle fall kjenne igjen stemmen hans, da Chris Jones har en viktig rolle i spillet.

Planen er å lansere Three Cards to Midnight i november, og spillet vil i utgangspunktet distribueres over nettet. Ta en titt på det offisielle nettstedet, samt et intervju med spillskaperne hos IGN, for mer informasjon.

Siste fra forsiden