Nytt spill fra Tex Murphy-skapere

Overnaturlig eventyr i november

Folkene bak klassiske titler som Under a Killing Moon og The Pandora Directive er tilbake.

Amerikanske Adventuregamers har sikret seg de første detaljene om Three Cards to Midnight, et nytt eventyr fra Chris Jones og Aaron Conners.

Konseptbilde.

Jones og Conners stod bak serien om Tex Murphy, en uheldig detektiv i en postapokalyptisk verden, og titler som Under a Killing Moon, The Pandora Directive og Overseer fengslet en hel verden på nittitallet.

Three Cards to Midnight har imidlertid ingen ting å gjøre med den populære detektiven, og følger i stedet en kvinnelig hovedperson i en moderne verden.

Spillet skal i følge Adventuregamers fokusere på en dyp og spennende historie, og kommer med en ikke-lineær struktur, en rekke ulike spillelementer og massevis av muligheter for gjenspilling.

Utviklerne er godt i gang med utviklingen, og forventer at spillet skal lanseres allerede i november. Du kan se en liten teaser-film fra det uoffisielle Tex Murphy-forumet.

I september vil det offisielle nettstedet gå online, men om du ikke klarer å vente kan du stille spørsmål til utviklerne på det uoffisielle Tex Murphy-forumet. De vil begynne å svare på fredag.

Three Cards to Midnight
Windows
PC

Les også

Siste fra forsiden

Feature Telialigaen - League of Legends

Telialigaen League of Legends er tilbake - dette er lagene på øverste nivå

Debutanter og veteraner samles for å kjempe om den sagnomsuste Telialiga-pokalen, og det hele starter nå.

E-sport