The Witcher - Netflix

Nytt The Witcher-klipp introduserer norske Kristofer Hivju som Nivellen

Netflix har sluppet tre nye trailere for sesong to.

Lørdag ble en stor dag for fans av The Witcher-serien på Netflix. Strømmegiganten slapp to nye klipp og en lengre trailer for seiens neste sesong, og vi har samlet dem her.

Se første glimt av Nivellen. (Video: Netflix)

Traileren – som du kan se over – byr på en kort oppsummering av første sesong, og sper deretter på med ulike glimt av sesong to. Her får vi blant annet se Ciri på trening i Kaer Morhen, første glimt av Geralt-mentor Vesemir og en forsmak på de mange utfordringene som venter Yennefer fra Vengerberg.

Kristofer Hivju som Nivellen

Klippene til høyre i artikkelen lokker med kortere snutter fra The Witcher sesong to. Det første introduserer figuren Nivellen, som spilles av norske Kristofer Hivju – kjent fra sin rolle som Tormund Giantsbane i Game of Thrones.

Geralt passer på. (Video: Netflix)

I det neste klippet er er fare på ferde, når et monster invaderer huset der Geralt og Ciri oppholder seg. Vi får ikke se noe av selve kampen, men Geralt rekker å helle i seg en av volvernes beryktede miksturer idet han gjør seg klar til dyst.

The Witcher sesong to har premiere 17. desember i år. Netflix har allerede lagt planen for flere sesonger, og lørdag kom også den offisielle kunngjøringen av sesong tre.

LES OGSÅ: Den animerte The Witcher-filmen er overfladisk, men lekker moro »

Siste fra forsiden