No Man's Sky Origins

Omfattende No Man's Sky-oppdatering ute nå

Origins lokker med en overhaling av hele universet.

Hello Games dro onsdag sløret av nok en svær oppdatering til romspillet No Man's Sky. Denne går under navnet Origins og byr på en omfattende overhaling av så godt som hele spillet.

Løp!
Hello Games

No Man's Sky Origins er tilgjengelig nå, og er helt gratis for alle som eier spillet på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Store endringer

Som Hello Games forteller skilter Origins-oppdateringen med en drastisk utvidelse av spillets univers. Igjen får spillere sjansen til å gå der ingen har vært før, med flere millioner nye planeter å oppdage.

I anledning Origins-lanseringen er både nye og gamle verdener pusset opp. Hello Games melder om mer variert terreng, rikere mangfold blant både flora og fauna og nye lyseffekter som skal gi hver planet et mer unikt preg.

Også været gjør mer ut av seg, med for eksempel tornadoer, lyn og torden og flere skyer på himmelen. Spillere kan også støte på svære insekter, ville roboter og gigantiske sandormer som når som helst braser opp gjennom planetens overflate.

Du kan kikke gjennom den fullstendige listen over endringer på No Man's Skys nettsider. Her kan du for eksempel lese mer om endringer til spillets brukergrensesnitt og fotomodus.

Hello Games har også sluppet et nytt spill.
Eventyret The Last Campfire er ute nå »

Siste fra forsiden