State of Play

PlayStation skal vise kommende spill natt til onsdag

Lover et State of Play-show med 10 spill.

Er det E3 allerede? Bare dager etter at Ubisoft holdt spillshow, kunngjorde Nintendo planer om å vise spill i en videopresentasjon tirsdag ettermiddag. Nå melder Sony at også PlayStation-spill skal avdukes denne uka, i en ny State of Play-sending.

23:59 natt til onsdag braker det løs. Opplegget skal vare i rundt 20 minutter, og det lokkes med avsløringer, nye oppdateringer og mer gameplay fra 10 forskjellige spill.

Sendingen kan du se over.

Inkludert i presentasjonen er titler for PlayStation 5, PlayStation 4 og PlayStation VR2. Sony forteller at vi kan vente «spennende nyheter fra våre fantastiske japanske partnere, i tillegg til noen andre overraskelser fra utviklere fra hele verden».

Kanskje blir det mer Final Fantasy, da Square Enix har en haug med innslag fra rollespillserien i ovnen. Av VR2-titler som kan dukke opp er Horizon: Call of the Mountain og Resident Evil Village, som begge er bekreftet for Sonys neste generasjon med virtuell virkelighet.

Rykter om en PC-versjon av Returnal har også florert de siste ukene. Selvfølgelig er det også ikke lenge til lanseringen av God of War: Ragnarök, så kanskje får vi høre mer fra Kratos og Atreus. Tiden vil vise.

LES OGSÅ: PlayStation-sjefen ikke imponert over Microsofts Call of Duty-tilbud »

Siste fra forsiden