Pixelopus - PlayStation

PlayStation-studioet Pixelopus legges ned

Utviklerne bak Concrete Genie takker for seg.

PlayStation Interactive Entertainment

Utviklerstudioet Pixelopus vil offisielt stenge sine dører 2. juni. Det Sony-eide studioet var best kjent for PlayStation 4-spillet Concrete Genie fra 2019.

Nedleggelsen ble først kunngjort av studioet selv på Twitter, der det takket spillere for støtten underveis. Deretter bekreftet Sony overfor IGN at beslutningen ble tatt som følge av en evaluering av PlayStation Studios-familien.

– PlayStation Studios gjør jevnlige evalueringer av sine studioer og statusen for studioenes prosjekter for å sørge for at de møter organisasjonens strategiske mål på kort og lang sikt. Som del av en nylig utført gjennomgang, ble det bestemt at Pixelopus legges ned 2. juni, sa en talsperson for Sony.

Pixelopus ble først grunnlagt i 2014, som et internstudio hos PlayStation. Teamet hadde som mål å lage vakre og fantasifulle spill. Det første Pixelopus-spillet – Entwined – nådde bare halvveis opp, mens Concrete Genie fikk en svært god mottakelse her på bruket.

Etter sigende jobbet utvikleren med et uannonsert prosjekt i samarbeid med Sony Pictures Animation. Hva som skjer med prosjektet og studioets ansatte er foreløpig uklart.

LES OGSÅ: Storbritannia stopper Microsofts oppkjøp av Activision Blizzard »

Siste fra forsiden