The Witcher Netflix

Se de første bildene fra Netflix' The Witcher-serie

Slik blir Henry Cavill som Geralt.

Netflix

Mandag ettermiddag slang Netflix ut noen promobilder for sin kommende serie basert på The Witcher-bøkene. Bortsett fra en snutt av Henry Cavill med en snedig parykk er dette de første skikkelige bildene vi har av hva vi kan vente oss av polsk fantasybaluba når serien har premiere i høst.

Bildene ser du nedenfor, og viser Henry Cavill som Geralt, Anya Chalotra som Yennefer, og Freya Allan som Ciri.

Som vi vet fra før av skal Netflix' serie ta utgangspunkt i The Witcher-bøkene til Andrzej Sapkowski. Dermed blir det antageligvis en litt annen vri på det hele enn det vi er kjent med fra spilltrilogien til CD Projekt RED.

I Netflix' pressemelding fra i fjor la Sapkowski opp til at serien skal være tro mot bøkene, mens han selv stiller som konsulent for prosjektet.

Og, forresten: Dersom du reagerer på at Geralt bare har ett sverd på ryggen i bildene, handler nok det nettopp om at serien er basert på bøkene og ikke spillene. I bøkene har ikke Geralt to sverd på seg til enhver tid, men har heller – logisk nok – sølvsverdet i sadelen til Roach. Samtidig hinter Lauren S. Hissrich, som leder serien, til at vi får se Geralts andre sverd før eller siden.

Siste fra forsiden