Se opptak av Microsofts E3-konferanse

Dark Souls 3, Halo 5: Guardians og et nytt Gears of War er bare noe av det Microsoft viste frem i kveld.

OPPDATERING 15. juni 20:03: Konferansen er ferdig. Du kan se et opptak i videovinduet nederst i saken.

Opprinnelig sak følger.

Microsoft har hatt et litt tyngre år enn rivalen Sony. Selv om Xbox One selger godt, er PlayStation 4 noen femmilstøvelsprang lengre frem.

Spillsjef Phil Spencer har allerede varslet om at vi kan vente oss en hel del snadder. Vi allerede at Halo 5: Guardians må få en god del oppmerksomhet, ettersom spillet skal slippes allerede i høst. Forvent også å se mer av Forza Motorsport 6, som vi nylig fikk vite at skal få 450 biler og nattekjøring.

Oppussing av Gears of War

Et av de lekkede Gears of War Remastered-bildene.

At det første Gears of War-spillet er i ferd med å pusses opp er en svært dårlig bevart hemmelighet. Det har også vært mistengelig tyst fra The Coallition – studioet som tidligere var kjent som Black Tusk – etter at de ifølge en haug med rykter skal jobbe med et nytt innslag i serien.

Tre spill står likevel over årets konferanse. Verken Crackdown, Quantum Break eller Scalebound blir å se på E3 i år, men spares heller til Gamescom i august.

Ellers er vi spente på å se om den svært nære lanseringen av Windows 10 kommer til å få scenetid. Microsoft har tidligere fortalt om operativsystemets spillfunksjonaliteter, der man blant annet kan streame spill fra Xbox One til datamaskinen. Kan hende vi får høre noe mer om Oculus Rift i kjølvannet av samarbeidssnakket under deres konferanse forrige uke, og hva skjer egentlig med HoloLens?

Noe av dette får vi nok vite mer om når konferansen sparkes igang klokken 18:00 mandag kveld. Den ser du i videovinduet nedenfor.

Se oversikten over alle pressekonferansene »

Siste fra forsiden