Fortnite Chapter 2-trailer

Slik blir nye Fortnite

Mens Fortnites offisielle kanaler fremdeles viser et sort hull og lite annet, har en ny trailer for sesong 11s «battle pass» lekket ut. Traileren, som først ble lagt ut på Twitter-kontoen til SkinTracker.com, viser etter alt å dømme hva spillerne har i vente når spillet før eller siden kommer tilbake.

Vi merker oss noen nyvinninger som vi ikke har sett i Fortnite før, slik som fisking, båter, svømming – alt på det som virker å være et nytt kart. Det vil også være nye måter å stige i nivå på, og nye progresjonssystemer, som ser ut som typisk gradvise prestasjoner som å få medaljer for antall hodeskudd, eller for å hugge ned trær.

Du kan selv se den lekkede traileren over.

Liksomslutt

Det er vel få som ikke har fått med seg Epics store PR-stunt. Søndag kveld ble spillet slukt ned i et svart hull, og i skrivende stund er det umulig å spillet det. Fortnites kontoer på sosiale medier har også slettet alt av innhold, og viser nå bare en direktesending av det sorte hullet.

Den påtatte apokalypsen er selvfølgelig et planlagt arrangement som skal signalisere starten på den neste sesongen av Fortnite, som tydeligvis byr et par hakk mer betydelige endringer enn tidligere.

Siste fra forsiden