Star Fox er med i Starlink: Battle for Atlas

En smigret Shigeru Miyamoto ble hentet opp på scenen under Ubisofts pressekonferanse.

Etter en ny trailer fra Starlink: Battle for Atlas, et fargerikt actioneventyr hvor man kjemper i romskip, ble vi på Ubisofts E3-konferanse overrasket med at Nintendo-figur Star Fox vil gjøre en opptreden i Nintendo Switch-versjonen av spillet.

Shigeru Miyamoto, Nintendos mest kjente designer, ble hentet opp på scenen til stor jubel. Samarbeidet er ikke det første mellom Nintendo og Ubisoft som også tidligere har forent krefter for å lage Mario + Rabbids Kingdom Battle til Nintendo Switch.

Annerledes opplevelse

Starlink: Battle for Atlas er ikke noe typisk actionopplevelse. Istedet er det, litt som i Skylanders og lignende spill, meningen man skal kjøpe leketøyskip og deler til dem som også kan brukes i spillet. Dette gjøres ved å feste skipet man bygger til et stativ på spillkontrollen eller med digitale koder som følger med lekene man kjøper. En mer kompleks science fiction-historie og skipbyggingen vitner kanskje om at Ubisoft satser på et litt eldre publikum enn det denne typen spill vanligvis har appellert til.

Se også den nye traileren vi først fikk se.

Star Fox har vi ikke sett siden Wii U-spillet Star Fox Zero som vi, i likhet med mange kritikere, lot få gjennomgå. Den siste tiden har det imidlertid versert rykter om at Nintendo-helten har fått en ny sjansen hos et vestlig studio. Det kan være det er denne utgivelsen det er snakk om eller at vi vil få høre mer om Star Fox før E3 er omme. Da sikkert på Nintendos E3-konferanse klokken 18:00 tirsdag 12. juni.

Starlink: Battle for Atlas kommer til Switch, PlayStation 4 og Xbox One 16. oktober.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden