Unravel Two skal være annerledes fra det første spillet – slippes i dag

Å spille med en venn er fokuset i den sjarmerende oppfølgeren.

Unravel Two.
EA

EA har for første gang vist frem oppfølgeren til Unravel – enkelt nok kalt Unravel Two. I motsetning til forgjengeren ligger fokuset på samspill mellom to figurer. Alle gåter i spillet har blitt utviklet for at to figurer skal løse dem, så selv når man spiller alene veksler man mellom to figurer.

I tillegg slippes spillet allerede nå – ja, akkurat nå.

Trailer til Unravel Two.

Vi fikk se plattformspillet i aksjon, og det virker å være fokus på mer hurtige og vanskelige sekvenser enn tidligere. Du kan se en trailer til høyre.

Vi visste fra før av at en Unravel-oppfølger var på vei, men dette er første gang vi har fått sett det.

Sjarmerende plattformspill

Unravel, som ble lansert på PC, PlayStation 4 og Xbox One 9. februar 2016, tok spillere med på en sjarmerende reise gjennom typisk skandinavisk natur. Som den lille garnfiguren Yarny må man svinge seg i tråder, hoppe mellom plattformer og bruke omgivelsene for å løse spillets gåter og puslespill.

Vår anmelder satte pris på Unravels enkelhet, men skulle gjerne ønske at det fantes mer av det:

– Med en spillengde på rundt 4-5 timer kan du brenne gjennom det i i løpet av én økt og det tar heller ikke lang tid før du forstår mesteparten av hva spillet forsøker å formidle. Budskapet om at kjærlighet knytter oss sammen, og at et liv er verdt å leve på tross av de negative opplevelsene, er ikke nødvendigvis nytt for dataspill, men det er spennende å se det bli taklet gjennom et gåteplattformspill, skrev Jens Erik Vaaler.

Les alt om E3 2018 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden