En Unravel-oppfølger er på vei

Svenske Coldwood har inngått ny utgiveravtale med EA.

Electronic Arts

Unravel-utvikler Coldwood Interactive og Electronic Arts har forlenget sitt samarbeid med signeringen av en utgiveravtale for studioets neste spill. Det melder EA på sine nettsider:

Coldwood og EA samarbeider om en oppfølger til Unravel.
Electronic Arts

– Her i EA liker vi å jobber med kreative og engasjerte utviklerteam, både fra våre egne studioer og våre partnere. […] Vi er utrolig spente på å jobbe med Martin Sahlin og det fantastiske Coldwood-teamet, og på å se det neste eventyret de bringer til live, fortalte EAs visepresident, Patrick Söderlund.

Söderlund ønsket ikke å dele noen detaljer om prosjektet enda, men en representant for EA kunne fortelle Polygon at det dreier seg om et nytt Unravel-spill. Ifølge EA kommer den offisielle kunngjøringen av spillet ved en senere anledning, og det kan hende vi får se flere garnnøster på EA Play-arrangementet den 12. juni.

Sjarmerende plattformspill

Unravel, som ble lansert på PC, PlayStation 4 og Xbox One 9. februar i år, tar spillere med på en sjarmerende reise gjennom typisk skandinavisk natur. Som den lille garnfiguren Yarny må man svinge seg i tråder, hoppe mellom plattformer og bruke omgivelsene for å løse spillets gåter og puslespill.

Vår anmelder satte pris på Unravels enkelhet, men skulle gjerne ønske at det fantes mer av det:

– Med en spillengde på rundt 4-5 timer kan du brenne gjennom det i i løpet av én økt og det tar heller ikke lang tid før du forstår mesteparten av hva spillet forsøker å formidle. Budskapet om at kjærlighet knytter oss sammen, og at et liv er verdt å leve på tross av de negative opplevelsene, er ikke nødvendigvis nytt for dataspill, men det er spennende å se det bli taklet gjennom et gåteplattformspill, skrev Jens Erik Vaaler.

Star Wars: Battlefront får også en oppfølger.
EA lover større og bedre verdener enn i forgjengeren »

Siste fra forsiden