EA dropper å være på E3-gulvet i år

Utgiverhuset skal fokusere på egne fan-arrangement.

Barone Firenze / Shutterstock.com

Når spillfans og -skribenter fra hele verden dukker opp på E3 i Los Angeles til våren, er det én mindre storspillskaper å stå i kø for. EA har valgt å trekke seg tilbake fra E3-gulvet, der de til nå har okkupert en av de desidert største båsene i lokalet med sitt spillområde.

I stedet skal EA ha et eget tredagers arrangement kalt EA Play i Los Angeles som er åpent for alle mellom 12. og E3-oppstartsdagen 14. juni. Det skal være gratis å komme inn, men selskapet har ikke gitt ut noen informasjon om hvordan man sikrer seg en billett.

E3 er en stor begivenhet.
logoboom / Shutterstock.com

EA Play åpner interessant nok for at allmenheten skal få spille spillene før pressen og resten av industrien.

– Våre spillere skal få tilgang til spillene på mandag. Vi åpner så opp arrangementet for industrien på tirsdag, og lar da de E3-besøkende se spillene og ta del i opplevelsen, forteller en EA-representant til Polygon.

Flytter konferansen

I samme slengen flytter EA sin årlige pressekonferanse til søndag 12. juni, etter å ha vært en del av E3-konferanserekka på mandag sammen med Sony, Microsoft og Ubisoft i flere år.

Flere detaljer om EA Play skal annonseres når arrangementet nærmer seg.

E3 har i flere år blitt regnet som den toneangivende presse- og industribegivenheten i spillverdenen, der de største selskapene i spillverdenen dukker opp for å promotere seg selv og forhandle avtaler mellom seg. I 2016 finner messen sted mellom 14. og 16. juni.

EA har lansert abonnementstjeneste for PC-spill »

Siste fra forsiden