Star Wars: Battlefront får oppfølger neste år

EA lover større og bedre verdener basert på de nye Star Wars-filmene.

Star Wars: Battlefront.
Electronic Arts

Flerspillerskyteren Star Wars: Battlefront vil få en oppfølger en gang i 2017. Det annonserte EA i en presentasjon av selskapets finansielle utsikter på tirsdag.

Star Wars: Battlefront får oppfølger.
Electronic Arts

Hva vi kan vente oss av oppfølgeren kom ikke frem i presentasjonen, men ifølge finanssjef i EA, Blake Jorgensen, vil i hvert fall deler av spillet baseres på de nye Star Wars-filmene:

– Neste år kommer Star Wars: Battlefront tilbake med større og bedre verdener fordi vi nå har de nye filmene å jobbe med, ikke bare de eldre filmene vi har brukt tidligere, mente Jorgensen.

Store Star Wars-planer

Videre fortalte Jorgensen at EA planlegger å slippe minst ett Star Wars-spill hvert år i løpet av de neste tre til fire årene. Etter Star Wars: Battlefront-oppfølgeren venter det mystiske spillet fra Visceral Studios – med Uncharted-forfatter Amy Hennig i spissen – som ifølge EA trolig vil lanseres i 2018.

Titanfall-utvikler Respawn Entertainments nylig annonserte Star Wars-spill ble også nevnt i presentasjonen, men EA ga ingen indikasjon på når det skal lanseres. Ut ifra det som ble sagt kan vi imidlertid ikke regne med å se dette spillet før tidligst 2019.

Star Wars: Battlefront fikk mye skryt av vår anmelder.
– Fantastisk flerspillermoro blant stjernene »

Siste fra forsiden