Hellblade - Nintendo Switch

Hellblade og Dead by Daylight bekreftet for Nintendo Switch

Unravel Two og Assassin's Creed III kommer også til hybridkonsollen i år.

Hellblade til venstre, Dead by Daylight til høyre.
Ninja Theory, Behaviour/Gamer.no

Under sin nyeste Direct-presentasjon trakk Nintendo sløret av en rekke tidligere lanserte titler som tar turen til Switch. Blant disse er kritikerroste Hellblade: Senua's Sacrifice og flerspillergrøsseren Dead by Daylight, samt sjarmtrollet Unravel Two og nyversjonene til Assassin's Creed III og Assassin's Creed Liberation.

Travelt Switch-år

Unravel Two.
EA

Først ut er Unravel Two, som skal lanseres 22. mars. Spillet byr på nye eventyr i rollen som det sjarmerende garnnøstet Yarny, men i motsetning til originalspillet ligger fokuset på samspill mellom to figurer. Spillet kan oppleves alene eller sammen med en venn gjennom lokal samarbeidsspilling.

Det går fra sjarm og skjønnhet til et langt mer brutalt eventyr med lanseringen av Hellblade: Senua's Sacrifice en gang til våren. Spillet fra utvikler Ninja Theory tar spillere med til helvete, på en unik reise som takler vanskelige temaer som mental helse.

Assassin's Creed III.
Ubisoft

21. mai gjør Assassin's Creed-serien sitt inntog på Nintendo Switch. De nyoppussede utgavene av Assassin's Creed III og Assassin's Creed Liberation kommer til hybridkonsollen, og ved siden av en visuell overhaling lover Ubisoft nye måter å spille og diverse funksjoner som kun blir tilgjengelige for Switch-versjonen.

Til høsten blir det mer voksenskrekk, med det blodige flerspillerspillet Dead by Daylight. I dette asymmetriske spillet kjemper fire spillere på lag mot én morder, hvor førstnevnte må løse oppgaver for å komme seg unna og sistnevnte må hindre dem i å oppnå nettopp det.

Nintendo avslørte flere Switch-nyheter i natt.
Blant annet er et nytt Super Mario Maker på vei »

Siste fra forsiden