Until Dawn-utviklernes neste spill lar deg dele opplevelsen med opptil fem andre spillere

Hidden Agenda er et mordmysterium som lar deg samarbeide med eller bedra dine nærmeste.

Supermassive Games, mest kjent som utviklerne av det populære skrekkspillet Until Dawn, har nå annonsert sitt neste, merkelige spillprosjekt. Spillet går under navnet Hidden Agenda, og er en eksperimentell opplevelse hvor man kan styre handlingen alene, eller eventuelt spille sammen med opptil fem andre spillere.

I spillet kastes man inn i rollen som en politibetjent og en advokat som sammen må løse gåten bak en rekke horrible drap. Spillernes roller ser først og fremst ut til å handle om hvilke avgjørelser de to hovedpersonene skal ta underveis – ved å diskutere, samarbeide og bruke en mobilapplikasjon til å stemme over aktuelle valg, må de finne ut hvordan de skal klare å holde spillfigurene i live.

Ved siden av å ha den samme grafiske stilen som Until Dawn, vil Hidden Agenda nemlig også ha forskjellige utfall, hvor samtlige personer kan stryke med i løpet av opplevelsen.

Å overleve burde jo egentlig ikke være noe problem hvis man samarbeider godt nok, men underveis vil hver spiller i tillegg få ett eller flere hemmelige oppdrag – slik blir det lagt opp til at noen kanskje er tjent med å bedra fellesskapet og sine nærmeste venner.

Hidden Agenda lanseres eksklusivt til PlayStation 4 en gang i løpet av 2017.

Vi følger E3 tett. Her kan du lese alt vi har skrevet om årets messe »

Siste fra forsiden