Visuelt unik robotaction til Switch

Armored Core-veteraner lager spill sammen med utgiverne av No More Heroes.

Nintendo startet E3-konferansen sin med et stilig actionspill hvor man som mechaer, kamproboter som går igjen i japansk animasjon, slåss mot andre maskiner. En god del av dem ser ut til å være betydelig større enn det hovedfiguren er.

Spillet har det voldsomme navnet Daemon X Machina og ser ut som noe PlatinumGames kunne laget. Istedet er det etter alt å dømme et nytt studio som står bak med støtte fra No More Heroes-utgiveren Marvelous Entertainment.

Til tross for at det kanskje ikke er imponerende grafikk man forventer fra Switch-eksklusive spill imponerer det stort på området. Spillet bruker såkalt celshading-teknologi, som gir en stil som kan minne om tegnet animasjon, men utviklerne har utradisjonelt nok valgt å kombinere dette med tyngre, mørkere farger og stor detaljrikdom på de mange mekaniske science fiction-designene vi får se.

Flere av de sentrale medvirkende har tidligere erfaring fra FromSoftwares Armored Core-serie. Mens Armored Core er kjent for ganske seig og liksomrealistisk robotkamp med mye tekniske detaljer, later Daemon X Machina å befinne seg på den andre siden av spektrumet med noe nærmere Konamis Zone of the Enders-spill. Det gnistrer fra føttene til mechaene der de skøyter på betong og raketter utveksles i full fart.

Daemon X Machina kommer eksklusivt til Nintendo Switch en gang i 2019.

Les alt om E3 2018 her »

Siste fra forsiden