Flight Simulator 2004 (Windows)

Flight Simulator-serien ser en ny begynnelse med jevne intervaller, og i 2004-versjonen har utviklerne valgt å ta en spasertur ned nostalgiens støvete landevei, med undertittelen A Century of Flight. Her vil du få oppleve brødrene Wrights første flytur, og Charles Lindbergs legendariske ferd over det store havet. Det er Microsoft Flight Simulator 2004, og det er større, villere og mer realistisk enn aldri før.

Microsoft feirer 100-årsjubileet til motorisert flyvning med fest og moro. På den måten er Flight Simulator mer lærerikt enn aldri før, denne gang med en rekke historiske artikler skrevet av flyeksperter. Dette er virkelig en flyentusiasts våte drøm, og du kan bruke flere timer bare på å tråkke gjennom milevis med materiale.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 1. august 2003
  • Utvikler: Microsoft Game Studios

Artikler om Flight Simulator 2004

Flight Simulator 2004

Monopol er noe Microsoft finner seg godt til rette med. Og på samme tid som krigen om operativsystemene raser i mediene, er det få som vier særlig stor oppmerksomhet til selskapets velkjente flysimulator.

Flight Simulator 2004

På tide å få litt luft under vingene igjen. Microsoft Flight Simulator er igjen tilbake, nå i 2004-innpakning og klar til avgang. Selv om flyspillet blir lansert i nye utgaver med jevne intervaller, hvor de kosmetiske forskjellene vanligvis er de mest fremtredende, er det denne gangen blitt gjort "det lille ekstra" for å gjøre stas på flyserien.

Bilder fra spillet

Til toppen