Luigi's Mansion

3. mai 2002

Det har alltid vært Mario som har vært hovedpersonen i spillene om de to rørleggerne, mens stakkars Luigi har fulgt etter broren som best han kunne. Denne gangen derimot er det Luigis tur til å komme i rampelyset, han har etter nesten 20 år endelig fått sitt eget spill. I Luigi's Mansion har Luigi vunnet et staselig herskapshus, litt underlig synes han ettersom han ikke kan huske å ha meldt seg på noen konkurranse.

Til tross for dette så er iveren over å være eier av et sånt hus stor, og han ringer broren Mario for å overbringe den gode nyheten. Etter å ha gitt Mario den gode nyheten setter han av gårde for å sjekke ut premien sin, det samme gjør Mario.

  • Plattform: Nintendo GameCube
  • Slippdato: 3. mai 2002
  • Utvikler: Nintendo
  • Utgiver: Nintendo

Også tilgjengelig på

3DS

Artikler om Luigi's Mansion

Luigi's Mansion

Alle har vel en eller annen gang i livet spilt ett av spillene med Mario og broren hans Luigi. Det har alltid vært Mario som har vært hovedpersonen i disse spillene, mens stakkars Luigi har fulgt etter broren som best han kunne. Denne gangen derimot er det Luigis tur til å komme i rampelyset, han har etter nesten 20 år endelig fått sitt eget spill.

Til toppen