Max Payne 2: The Fall of Max Payne (Windows)

Det har gått snart 2 år siden Take 2 slapp førsteperson-skyteren Max Payne på PC, Xbox og PlayStation 2 i Europa. Med sine filmatiske actionscener, direkte inspirert av The Matrix, ble tittelen ansett som banebrytende og revolusjonerende på mange måter. Tittelen var også et strålende eksempel på hvordan et utviklerteam skal debutere i spillbransjen.

Også oppfølgeren utvikles i samarbeid med Remedy, og spillere er lovet enda flere spektalulære opplevelser, flere fotorealistiske detaljer, ny kunstig intelligens og en helt ny fysikk-motor. Denne gangen handler historien om Max Payne som forelsker seg i Mona Sax - en kvinne som er mistenkt for mord. Nye våpen og forbedret "slow motion"-effekt gjør actionscenene mer intense enn noen gang.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 30. oktober 2003
  • Utvikler: Remedy

Også tilgjengelig på

PS2

Artikler om Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Føler du deg kreativ?

Rockstar Games innviterer til morsom folkefest for alle kreative Max Payne 2-fanatikere. Lag din egen modifikasjon som passer inn i en eller flere av de tre kategoriene, og kanskje du vinner?

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Tragisk, dystert, mørkt - psykotisk. Max Payne 2 er et vitnesbyrd om at paranoide mennesker ikke alltid tar feil, og hvor linjen mellom virkelighet og mareritt er ingenting annet enn en utvisket, men blodig strek.

Mod-verktøy for Max Payne 2 frigitt

Modifikasjonene til Max Payne ble vel så populære som spillet i seg selv, takket være Remedys støtte til spillmiljøet ved å lansere mod-kits. Nå har også oppfølgeren fått sitt respektive verktøy.

Nye skjermskudd fra Max Payne 2

Det har gått snart 2 år siden Take 2 slapp førsteperson-skyteren Max Payne på PC, Xbox og PlayStation 2 i Europa. Med sine filmatiske actionscener, direkte inspirert av The Matrix, ble tittelen ansett som banebrytende og revolusjonerende på mange måter.

Bilder fra spillet

Til toppen