Nå kan du få en haug med Rockstar-spill til en billig penge

Ny Humble-pakke byr på Grand Theft Auto, Max Payne, L.A. Noire og mer.

Skjermbilde av Humble Bundle

Humble Bundle og Rockstar har slått hodene sammen og bygget en samlepakke med flere gode spill til en billig penge. Pakken med totalt 11 Rockstar-spill og diverse nedlastbart innhold er tilgjengelig de neste to ukene, og i kjent Humble-stil går fortjenesten fra salget til et veldedig formål.

Mye Rockstar for penga

GTA-baris.
Rockstar Games
Manhut-baris.
Rockstar Games

Som alltid med Humble-pakkene vil det du får komme an på hvor mye du er villig til å betale. Rockstar Games Bundle består av tre nivåer, med fire elementer på hvert trinn.

Betaler du én skarve dollar – i underkant av åtte kroner – stikker du av med Manhunt, Grand Theft Auto: VIce City, Grand Theft Auto III og Max Payne. Det er verdt å nevne at Manhunt i utgangspunktet ikke fungerer så godt på nyere utgaver av Windows, men det finnes diverse uoffisielle oppdateringer som løser dette problemet.

Og Max Payne … er Max Payne.
Rockstar Games

For hakket mer enn det gjennomsnittspersonen betaler – i skrivende stund rundt 73 kroner – får du også Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto: San Andreas, L.A. Noire og Max Payne 2: The Fall of Max Payne.

Skal du ha rubb og stubb må du ut med 15 dollar – eller 115 kroner. Da får du i tillegg med Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Max Payne 3 og samtlige utvidelser til L.A. Noire. Humble påpeker her at man trenger en Xbox-konto for å spille Grand Theft Auto IV.

Hvor pengene dine går kan du bestemme selv, og denne gangen står valget mellom Humble-teamet og Rainforest Alliance. Sistnevnte er en veldedig organisasjon med fokus på klimaendringer, menneskerettigheter og fattigdom i store deler av verden.

L.A. Noire gjenoppsto i ny drakt i fjor.
Vi likte både Nintendo Switch-versjonen og VR-utgaven godt.

Siste fra forsiden