James McCaffrey - Max Payne

James McCaffrey, stemmen bak Max Payne, er død

Rockstar Games

TLDR

  • James McCaffrey, kjent for å ha gitt stemme til Max Payne i flere spill, døde søndag i en alder av 65 år etter kamp mot kreft.
  • Blant dem som har løftet fram McCaffrey etter hans bortgang er Max Payne-skaper Remedy Entertainment og studiosjef Sam Lake.
  • McCaffrey har hatt en lang karriere i spillbransjen, med roller i blant annet Alan Wake II og Control, i tillegg til film og TV.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

James McCaffrey, mannen som blant annet ga stemme til Max Payne gjennom flere spill, har gått bort. Han ble 65 år gammel.

Det var TMZ som først meldte om skuespillerens bortgang. Ifølge nettstedet hadde McCaffrey kjempet mot kreft i en periode – en kamp han tapte i helgen.

Hyllester til McCaffrey har flommet til siden nyheten ble offentliggjort. Blant annet tok Max Payne-studioet Remedy Entertainment til X (tidligere Twitter) for å ta avskjed. Det samme gjorde Remedy-sjef Sam Lake – hvis ansikt prydet Max Payne-figuren i seriens første spill.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

– Jeg sørger dypt over nyheten om at James McCaffrey har gått bort. Vi jobbet sammen i mer enn 25 år. Han var en nydelig mann og en kjær venn. Han var en viktig del av Remedy-familien. Han var en fantastisk skuespiller. Ingen kunne gjøre det han gjorde bedre enn ham, skrev Lake.

Ved siden av Max Payne har McCaffrey gitt stemme til flere figurer i Remedy-universet. I Alan Wake II spilte han nylig detektiven Alex Casey, mens han var Zachariah Trench i Control. Han hadde også en rekke roller i film og TV oppgjennom årene.

LES OGSÅ: Destiny 2 har funnet Zavala-erstatter etter Lance Reddicks bortgang »

Siste fra forsiden