Rockstar - Michael Unsworth

Nok en profilert Rockstar-veteran har forlatt selskapet

Forfatter bak Red Dead Redemption og GTA V gir seg etter 16 år.

Michael Unsworth er blant annet kreditert som forfatter på Grand Theft Auto V.
Rockstar

De siste årene har flere store profiler trukket seg tilbake fra Rockstar Games. Medgrunnlegger Dan Houser forlot utvikleren i 2020 og fikk selskap av forfatter og produsent Lazlow Jones. Nå har enda en viktig brikke i Rockstars suksess tilsynelatende kastet inn håndkledet.

Som blant annet VGC melder, oppdaget fans nylig at spillforfatter Michael Unsworth har endret sin LinkedIn-profil for å indikere at han ikke lenger er ansatt hos Rockstar.

Unsworth har 16 år på baken hos utvikleren. Han var sentral i arbeidet som forfatter på flere storspill, med kreditering på blant annet Red Dead Redemption-serien og Grand Theft Auto IV og V.

Hverken Unsworth eller Rockstar har kommentert situasjonen. Derfor er det ikke godt å si hvorfor han gir seg eller hva han går til. Gitt at Grand Theft Auto 6 har vært under utvikling i lengre tid er det rolig at Unsworth har hatt en finger med i prosjektet, men han blir altså ikke med hele veien til lansering.

Rockstar har bekreftet at GTA 6 er på vei, men ellers har det kommet svært lite informasjon fra offisielt hold. En omfattende lekkasje fra i fjor høst antydet imidlertid at spillet får to hovedpersoner og at handlingen legges til Vice City.

LES OGSÅ: Rockstar vet at Grand Theft Auto 6 må «overgå spillernes forventninger» »

Siste fra forsiden