Grand Theft Auto 6 lekkasje

Gigantisk GTA 6-lekkasje – over 90 videoer viser tidlig versjon av spillet

Svært troverdig lekkasje.

I helgen har over 90 videoer fra det som hevdes å være en utviklerutgave av Grand Theft Auto 6 dukket opp på nett. Videoene går nå sin seiersgang på blant annet Twitter, og selv om vi ikke får verifisert at de er ekte, er det som vises der såppas troverdig at det skal mye til for at dette ikke er GTA 6.

Videoene ble først lagt ut på GTA Forums av brukeren «tepotuberhacker». I videoene ser vi alt fra skytesekvenser til romstering i den åpne verdenen. Vi har lagt med noen av dem her i artikkelen. Du kan se en lengre video i toppen, og noen andre videoer og skjermbilder nedenfor.

Uferdig ennå

Vel å merke er det tydelig at spillet er langt fra ferdig, og mye av det som dukker opp i videoene vitner om dette. Det er med andre ord ikke noe poeng å bedømme grafikknivå eller mye annet basert på de lekkede snuttene.

Vi har tidligere hørt rykter om at GTA 6 skal ta sted i Vice City, noe videoene virker å underbygge. Vi ser også de to hovedpersonene som ble nevnt i en lekkasje tidligere i sommer – en mann og en kvinne.

Grand Theft Auto 6 ble offisielt bekreftet tidligere i år, etter en periode med rykter. Rockstar selv har vært knappe med å komme med detaljer.

LES OGSÅ: Rockstar vet at Grand Theft Auto 6 må «overgå spillernes forventninger »

Siste fra forsiden