Grand Theft Auto VI

– GTA 6 vil la deg spille som kvinnelig hovedperson

Det neste innslaget i storserien vil kaste deg inn i en Bonnie & Clyde-aktig-fortelling ifølge ny rapport.

Rockstar

En blodfersk reportasje fra nettsiden Bloomberg trakk i går kveld sløret av en rekke detaljer fra det neste spillet i Grand Theft Auto-serien. I reportasjen kommer det fram at spillet angivelig skal ha en kvinnelig, spillbar hovedperson.

Den spillbare figuren vil være latinamerikaner og vil utgjøre halvparten av et Bonnie & Clyde-inspirert kjeltringpar.

Spillet, som har kodenavnet «Project Americas» skal etter sigende ha begynt utvikling allerede i 2014. Det hadde da ambisjoner å være det største og mest omfattende spillet i serien, med et kart som var modellert etter ulike deler av Nord- og Sør-Amerika.

Dette ble senere strammet inn, og vi vil i stedet få utforske en fiktiv utgave av Miami og nærliggende områder i det endelige spillet.

Bedre arbeidsforhold

Gode utsikter.
Rockstar

Ved siden av de spennende detaljene, går reportasjen hovedsakelig i dybden på endringer i arbeidsforholdene og retningslinjene innad i Rockstar.

Disse skal angivelig ha blitt langt bedre etter det svært offentlige oppvaskmøtet i perioden rundt lanseringen av Red Dead Redemption 2.

Hovedpunktene trekker frem at studioet har jobbet for å jevne ut lønnsforskjeller mellom kvinne og menn, samt bedre kontroll over såkalt «crunch» – altså tidspress og overtidsarbeid.

Sistnevnte ble meldt allerede i 2020, og er en av faktorene – ved siden av COVID-19 – for at utviklingen av det neste Grand Theft Auto-spillet tar sin tid. Personene som ble intervjuet i samråd med rapporten, forventer at spillet er minst to år fram i tid.

LES OGSÅ: Final Fantasy VII Rebirth ble for stort for PS4 »

Siste fra forsiden