Dan Houser - Rockstar

Rockstar-topp Dan Houser er ferdig i selskapet

Hjernen bak Grand Theft Auto og Red Dead Redemption gir seg.

Rockstar Games

21 år etter at han var med å grunnlegge Rockstar Games er Dan Houser ferdig i selskapet. Det melder Take-Two Interactive i en pressemelding.

Etter over 20 år med Rockstar Games rir Dan Houser inn i solnedgangen.
Rockstar Games

I en kort uttalelse skriver Take-Two – som eier Rockstar – at Housers siste dag blir 11. mars. Hva han skal gjøre videre er uvisst, men for Rockstar ser det ut til at ting i utgangspunktet fortsetter som før.

– Etter en forlenget pause som begynte våren 2019, vil Dan Houser, kreativ visepresident for Rockstar Games, forlate selskapet. Dan Housers siste dag blir 11. mars 2020. Vi er ekstremt takknemlige for hans bidrag. Rockstar Games har bygget noen av de mest kritikerroste og kommersielt vellykkede spillverdenene, et globalt samfunn av lidenskapelige fans og et utrolig dyktig team, som fokuserer videre på nåværende og fremtidige prosjekter.

Prestisjefylt karriere

I løpet av sine to tiår i Rockstar har Dan Houser vært tungt involvert i flere av selskapets største suksesser. Sammen med sin bror, Sam Houser, har han levert både Grand Theft Auto- og Red Dead Redemption-spill, i rollen som alt fra produsent og forfatter til stemmeskuespiller.

Hvem som tar over som kreativ visepresident er foreløpig ikke kjent, men uansett får arvtakeren noen veldig store sko å fylle. Sam Houser vil tilsynelatende fortsette i sin rolle som president for Rockstar Games.

Enda ikke prøvd Grand Theft Auto V?
Nå er spillet inkludert i Xbox Game Pass »

Siste fra forsiden