Grand Theft Auto V - Xbox Game Pass

Grand Theft Auto V er nå inkludert i Xbox Game Pass

Det seks år gamle spillet skal ut til enda flere.

Rockstar

Grand Theft Auto V, det seks år gamle actionspillet fra Rockstar Games, er nå inkludert i Xbox Game Pass. Det melder abonnementstjenesten selv via Twitter.

Har du Xbox Game Pass for konsoll er det bare å laste ned spillet til din Xbox One. Det er foreløpig ikke tilgjengelig via Xbox Game Pass for PC, og Microsoft har ikke sagt noe om det eventuelt vil slippe til her ved en senere anledning.

Fortsatt populært

Grand Theft Auto V har stått som et av verdens mest populære spill siden lanseringen på PlayStation 3 og Xbox 360 helt tilbake i september 2013. Per november 2019 hadde det solgt godt over 100 millioner eksemplarer, og det fortsetter å dukke opp på lister over mest solgte spill til ulike plattformer.

Hovedgrunnen til spillets voldsomme popularitet er flerspillerdelen GTA Online, som stadig vekk får nye utvidelser med nye ting for spillere å ta seg til. Enspillerdelen er selvfølgelig også et høydepunkt, og vår anmelder skrøt voldsomt av sandkasseverdenen Rockstar har snekret sammen.

– Nytolkingen av San Andreas har klatret seg til toppsjiktet over tumleplasser i spillmediet. Der massive verdener ofte druknes i halv-labre gjøremål og kvapsete mekanikker, har Rockstar greid å presse inn så mye godt i denne pakken at jeg ikke ser for meg at jeg blir lei med det første, skrev Audun Rodem om Xbox 360-versjonen.

Rockstar har siden lansert en egen Launcher for PC-spill.
På Rockstar Games Launcher finner du blant annet Grand Theft Auto V »

Siste fra forsiden