Rockstar Games Launcher

Rockstar lanserer egen «launcher» – gir bort Grand Theft Auto: San Andreas

Rockstar Games

Rockstar Games har lansert et nytt skrivebordsprogram for egenproduserte PC-spill, kalt Rockstar Games Launcher. Det forteller utvikleren via sine nettsider.

Rockstar Games Launcher samler en rekke Rockstar-spill på ett sted.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Med programmet skal spillere få kjapp og enkel tilgang på Rockstar-spill de eier, som Grand Theft Auto-serien, L.A. Noire og Canis Canem Edit. Det er også mulig å kjøpe spill direkte i «launcheren» og Rockstar lover tjenester som skylagring, automatisk oppdatering av spill og muligheter for å få refundert kjøp.

Utvikleren påpeker riktignok at enkelte titler fra Rockstar-katalogen ikke er tilgjengelige, som Grand Theft Auto IV og Manhunt. Hvorvidt disse vil introduseres etter hvert er uklart.

Gratis San Andreas

For å feire lanseringen av Rockstar Games Launcher gir utvikleren bort gratis eksemplarer av Grand Theft Auto: San Andreas. Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode, men akkurat hvor lenge det er snakk om kommer ikke frem.

De som vil ha spillet må først og fremst laste ned launcheren via Rockstars nettsider. Etter den er installert er det bare å logge seg inn via Rockstar Social Club, og deretter navigere til oppføringen for Grand Theft Auto: San Andreas.

Les også: Ting tyder på at Red Dead Redemption 2 kommer til PC »

Siste fra forsiden