Netflix - Grand Theft Auto

Grand Theft Auto har fått fart på spillsatsingen til Netflix

Tredoblet antall nedlastinger i desember.

Rockstar Games

TLDR

  • Netflix hadde nesten en tredobling i spillnedlastinger i desember 2023, hovedsakelig grunnet tillegg av Grand Theft Auto-trilogien.
  • Grand Theft Auto-spillene har stått for over 18 millioner nedlastinger på Netflix, med San Andreas som det mest populære spillet i trilogien.
  • Selskapet kommenterte at det fortsatt er tidlig i deres satsning på spill, men de er fornøyd med fremgangen og ser potensial for videre vekst.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Helt siden Netflix begynte sin spillsatsing har strømmegiganten slitt med å skape blest rundt tilbudet. Sent i fjor kom imidlertid Grand Theft Auto med på laget, og det ser ut til å ha gjort susen.

Som nettstedet Mobilegamer.biz melder opplevde Netflix nesten en tredobling i spillnedlastinger i fjorårets siste måned. Tallet steg fra rundt 10 millioner i november til 28,3 millioner i desember. Grand Theft Auto-trilogien ankom tjenesten 14. desember.

Totalt har Grand Theft Auto-spillene stått for over 18 millioner nedlastinger fra Netflix. Av trilogiens innslag er det GTA: San Andreas som er mest populært med 11,6 millioner. Vice City er lastet ned 4,1 millioner ganger, mens GTA III nådde 2,4 millioner.

GTA: San Andreas er det mest populære Netflix-spillet.
Rockstar Games

I en melding til aksjonærer kommenterte Netflix at det enda er tidlig for spillsatsingen. Grand Theft Auto-lanseringen ble den hittil største for strømmegiganten, som enda tror det er rom for mer vekst.

– Mens det enda er tidlig for vårt spilltilbud opplevde vi en tredobling i engasjement i fjor – og mens spill enda er små, og i helt klart ikke på linje med vårt film- og serietilbud, er vi fornøyd med fremdriften. For eksempel lanserte vi Grand Theft Auto-trilogien i fjerde kvartal. Dette har blitt vår hittil mest vellykkede lansering med tanke på installeringer, og noen kunder tegnet helt klart abonnement kun for å spille disse spillene.

LES OGSÅ: Her er den første traileren for GTA 6 »

Siste fra forsiden