Max Payne 1&2

Remedy lager nyversjoner av Max Payne 1 og 2

Kommer i samlet pakke for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Rockstar Games

Remedy Entertainment kunne onsdag avduke oppussingsplaner for de to første Max Payne-spillene. Max Payne 1&2 – som prosjektet heter – blir en samlet spillpakke, som utvikles for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Max Payne.
Rockstar Games

Kunngjøringen kom via Remedys nettsider. Der forklarte utvikleren at oppussingen finansieres av Rockstar Games, som opprinnelig sto som utgiver for både Max Payne og Max Payne 2: The Fall of Max Payne i henholdsvis 2001 og 2003.

– Vi var storfornøyde da våre venner i Remedy kom til oss med planer om å gjenskape de opprinnelige Max Payne-spillene. Vi er store fans av spillene Remedy har skapt de siste årene, og vi gleder oss til å spille disse nye versjonene, sa Rockstar-grunnlegger Sam Houser i en uttalelse.

LES OGSÅ: Alan Wake 3 kommer i 2023 »

Ifølge Remedy er budsjettet for utviklingen på størrelse med et «typisk AAA-spill fra Remedy». Oppussingen skjer i utviklerens egen Northlight-motor, som blant annet ble brukt for å lage Control.

Hva lanseringsplaner angår er det enda for tidlig å si noe om når Max Payne 1&2 skal ut. Som Remedy forklarer er prosjektet kun i konseptfasen, så enda gjenstår det mye arbeid før utvikleren kan vise frem spillet.

LES VÅRT TILBAKEBLIKK: Max Payne »
LES VÅRT TILBAKEBLIKK: Max Payne 2: The Fall of Max Payne »

Siste fra forsiden