Neighbours from Hell 2 (Windows)

Dette er oppfølgeren til det populære "Neighbours from Hel"?, der spilleren tok del i et helt nytt realityshow. Spillets helt, Woody, måtte vinne publikums gunst ved å snike seg inn i naboens hus, legge ut en hel rekke utspekulerte feller og passe på at naboen gikk i dem alle. Jo sintere naboen ble, jo mer koste publikum seg og jo flere poeng fikk Woody.

Konseptet i oppfølgeren er akkurat det samme, men her foregår handlingen på tropiske strender, hoteller og til og med i et cruiseskip. Naboen har reist på ferie for å unnslippe Woody, men det han ikke vet er at Woody har fulgt etter. Målet: Å gjøre naboens ferie så fryktelig som mulig. Spillet inneholder 15 ulike episoder fullstappet med humor.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 5. mars 2004
  • Sjanger: Taktisk
  • Aldersmerking: 3+
  • Utvikler: JoWood Productions
  • Utgiver: JoWooD

Artikler om Neighbours from Hell 2

Neighbours from Hell 2

Lurer du på om Neighbours from Hell 2 er noe for deg? Den beste måten å få svar på det er å prøve det, og takket være den nye demoen kan du gjøre akkurat det.

Neighbours from Hell 2

Hovedpersonene i Neighbours from Hell er to ikke helt gode naboer. Du får kontroll over den ene av dem, og målet for spillet er enkelt: Gjør livet til den andre så miserabelt som mulig.

Naboene fortsetter kampen

Jowoods Neighbours from Hell sjarmerte mange med sitt artige og noe spesielle konsept. Kort fortalt var målet for spillets helt, Woody, å gjøre den stakkars naboen sin så sint som mulig.

Bilder fra spillet

Til toppen