Neighbours from Hell 2

Lurer du på om Neighbours from Hell 2 er noe for deg? Den beste måten å få svar på det er å prøve det, og takket være den nye demoen kan du gjøre akkurat det.

I Neighbours from Hell 2 spiller du en kar ved navn Woody. Woody har en nabo han ikke liker; naboen er usympatisk, egoistisk, lat og, vel, hvis du kommer på et negativt adjektiv å putte inn her, så passer det helt sikkert på godt på denne usle karakteren. Dette er en fyr som liker å plage dyr for moro skyld, naske til seg "gratisprøver" i butikkene og som overhodet ikke bryr seg om handlingene hans får negative konsekvenser for andre.

Woody sin oppgave er rett og slett å bringe balanse i sakene. Nå skal denne naboen som har påført andre så mye problemer få litt igjen. Hvordan? Ved å gå i masse morsomme feller, selvsagt. Målet for spillet er å legge ut disse fellene og sikre at naboen går i dem. Gameplayet er så enkelt som det kan få blitt, og hvis du noensinne har vært borte i et klassisk pek-og-klikk-eventyrspill, så vil du ikke ha noe som helst problemer med å forstå spillet.

Demoen er på beskjedne 31 MB, og kan lastes ned fra disse nettstedene:

  • Gamers Hell
  • Worthplaying
  • Siste fra forsiden