Naboene fortsetter kampen

Jowoods Neighbours from Hell sjarmerte mange med sitt artige og noe spesielle konsept. Kort fortalt var målet for spillets helt, Woody, å gjøre den stakkars naboen sin så sint som mulig.

Dette gjorde han ved å snike seg inn i naboens hus og legge ut en hel rekke feller for den intetanende naboen. Resultatet ble sendt direkte på tv, og jo sintere naboen ble, jo mer koste publikum seg.

Nå er de to "gode" naboene tilbake. Naboen, som omtrent ble drevet til vanvidd av Woody i det første spillet, har sett seg nødt til å ta seg en ferie for å roe nervene. Dessverre for han (men heldigvis for oss) har Woody fått snusen i dette, og følger etter. Nå må du nok en gang gjøre ditt beste for å sabotere naboens mange gjøremål. Forgjengeren foregikk utelukkende i naboens hus, mens dette spillet foregår på tropiske strender, i hoteller og til og med om bord på et cruiseskip.

Neighbours from Hell 2 vil bli lansert i februar neste år, og vil inneholde 15 forskjellige episoder fullstappet med den samme humoren som gjorde originalen så populær.

Her er et sett ferske skjermbilder:

Siste fra forsiden