The Moment of Silence (Windows)

The Moment of Silence er en politisk thriller som foregår i New York ett par tiår inn i fremtiden. Du får rollen som Peter Wright, som jobber med en statlig kampanje om ytringsfrihet men som får livet sitt snudd opp ned når en gruppe SWAT-folk stormer naboens leilighet og denne naboen forsvinner sporløst. Peter blir dradd inn i en verden full av korrupsjon, hvor mektige krefter kjemper for kontroll over verden.

Spillet blander ekte steder fra virkelighetens New York med fiksjonelle områder, for å skape en variert spillverden. The Moment of Silence er et tradisjonelt pek-og-klikk eventyrspill, som benytter seg av 3D-karakterer på forhåndstegnede bakgrunner. Spillet kommer med over åtte timers dialog utført av profesjonelle skuespillere, som totalt gir liv til over 35 forskjellige karakterer.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 19. november 2004
  • Sjanger: Eventyr
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: House of Tales
  • Utgiver: Digital Jesters

Artikler om The Moment of Silence

The Moment of Silence

Året er 2044. Byen er New York. Gjennom kikkehullet i leiligheten din ser du at politiet sparker inn døra hos naboen og drar ham motvillig med seg. Men når du ringer politiet, viser det seg at de ikke har vært der i det hele tatt...

Massevis av nye demoer

Mangler du noe å gjøre resten av uka? I så fall har vi svaret her, i form av en stor bunke ferske demoer.

Et øyeblikks stillhet

Digital Jesters har kunngjort at de vil gi ut det konspirasjonsfylte eventyrspillet The Moment of Silence.

Bilder fra spillet

Til toppen