Massevis av nye demoer

Mangler du noe å gjøre resten av uka? I så fall har vi svaret her, i form av en stor bunke ferske demoer.

Egentlig burde det være mulig å aldri kjøpe et eneste spill, med tanke på hvor mye gratisunderholdning som blir lansert nå for tiden. Vi starter dagens demorunde med Digital Jesters sin nyeste utgivelse, eventyrspillet The Moment of Silence. Dette konspirasjonsfylte spillet foregår i en ikke så alt for fjern fremtid, hvor innbyggerne holdes i sjakk ved hjelp av tung overvåkning og hemmelige politistyrker.

The Moment of Silence har allerede fått masse god kritikk i Tyskland, og ser ut til å kunne bli et av årets viktigste eventyrspill. Demoen foregår en stund ute i spillet, og inneholder noen "spoilere", men er vel verd et forsøk hvis du likte spill som Den Lengste Reisen. Du finner de nødvendige lenkene under artikkelteksten.

Et annet spill som foregår i en ikke helt hyggelig fremtid er Metalheart: Replicants Rampage. Dette er et cyberpunk-rollespill hvor handlingen finner sted i en mørk, postapokalyptisk verden befolket av mennesker, mutanter og kyborger. Spillet har tydeligvis hentet mye inspirasjon fra de klassiske Fallout-spillene, og kommer med tur-basert, taktisk kamp, isometrisk synsvinkel, muligheten til å rekruttere opp til seks karakterer til laget ditt og en hel haug oppdrag. Oppdatering: Demoen har blitt trukket tilbake, da den var basert på uferdig kode.

Fra fremtid til fortid; Electronic Arts har nylig lansert flerspillerdemoen til Medal of Honor: Pacific Assault. Denne demoen inneholder ett kart (Gifu) og kan spilles i "free for all" og "team deathmatch". Du kan velge mellom fire ulike klasser (infanterist, feltlege, feltingeniør og ammunisjonstekniker), og må klare deg med et begrenset våpenarsenal i forhold til hva fullversjonen har å tilby. Hvis du er tilhenger av førstepersons skytespill kan det nok lønne seg å laste ned denne demoen for å se hva EA har å by på denne gangen.

Vi holder oss med Electronic Arts litt til; de har nemlig også lansert en flerspillerdemo av sanntidsstrategispillet Armies of Exigo. I demoen av dette Warcraft-aktige spillet får du spille for tre fraksjoner ("Empire", "Beasts" og "Fallen") på fire detaljrike spillmiljøer, inkludert de snødekte edderkopplandene og tåkefulle skogene ved frontlinjene. Hvis du lurer på om Armies of Exigo har det som kreves for å bli en ny favoritt blant Warcraft 3-spillere, er det bare en måte å finne det ut på.

Om du liker detektivarbeid er kanskje den nylanserte demoen av Law & Order: Justice Is Served noe for deg. Spillet er basert på den amerikanske TV-serien Law & Order, og i forhold til tidligere Law & Order-spill kommer det med et redesignet brukergrensesnitt, økt interaksjon med omgivelsene, mer fleksibilitet, samt flere karakterer (inkludert Detective Ed Green) og spillområder.

I tillegg til disse demoene har det også blitt lansert en tyskspråklig demo av cyberpunkrollespillet Restricted Area, en ny sharewareversjon av romskipspillet Star Wraith, en demo av det nyeste spillet i den ekstremt populære sharewareserien Ricochet (som følger det klassiske Breakout-konseptet, men legger til allverdens forbedringer og grafikkeffekter) og en betademo av basketballmanagerspillet Total Pro Basketball. Installasjonsfilene finner du her:

The Moment of Silence, 295 MB:

Medal of Honor: Pacific Assault (flerspiller), 324 MB:

Armies of Exigo (flerspiller), 450 MB:

Law & Order: Justice Is Served, 108 MB:

Total Pro Basketball, 68 MB:

Restricted Area (tysk), 390 MB:

Ricochet Lost Worlds: Recharged, 10 MB:

Les også
Anmeldelse:

Star Wraith: Reviction, 10 MB:

Siste fra forsiden