Et øyeblikks stillhet

Digital Jesters har kunngjort at de vil gi ut det konspirasjonsfylte eventyrspillet The Moment of Silence.

The Moment of Silence er en politisk thriller som foregår i New York ett par tiår inn i fremtiden. Du får rollen som Peter Wright, som jobber med en statlig kampanje som heter "Freedom of Speech" ("Ytringsfrihet"), men som får livet sitt snudd opp ned når en gruppe SWAT-folk stormer naboens leilighet og denne naboen forsvinner sporløst. Peter blir dradd inn i en verden full av korrupsjon, hvor mektige krefter kjemper for kontroll over verden.

Spillet blander ekte steder fra virkelighetens New York med fiksjonelle områder, for å skape en variert spillverden. The Moment of Silence er et tradisjonelt pek-og-klikk eventyrspill i stil Syberia, og benytter seg av 3D-karakterer på forhåndstegnede bakgrunner. Spillet kommer med over åtte timers dialog utført av profesjonelle skuespillere, som totalt gir liv til over 35 forskjellige karakterer.

The Moment of Silence inneholder tradisjonell hjernetrim i ekte eventyrstil, sammen med actionsekvenser og valgfrie dialoger. I tillegg får vi over 30 minutter med fullskjermsfilm laget av et team som har jobbet på spill som Star Wars Rogue Squadron II.

The Moment of Silence vil bli utgitt av Digital Jesters i Storbritannia i oktober. For øyeblikket vet vi ikke når det kommer til Skandinavia. Spillet utvikles av det tyske selskapet House of Tales.

Siste fra forsiden