Will of Steel (Windows)

Will of Steel er et sanntidsstrategi i full 3D som fokuserer på moderne taktisk krigføring. Spillet foregår en gang tidlig på 1990-tallet, og du får rollen som marineoffiser William Steel. Du må ta kontroll over kampgruppen hans og overvinne fiendtlige styrker rundt om på verdenskartet. Til din disposisjon får du infanterister, stridsvogner, APC-er og mye mer. En spennende detalj er at spillet kan styres ved hjelp av muntlige kommandoer.

Spillet foregår i land som Afghanistan og Irak, og kommer med en dynamisk solsyklus og realistiske værforhold som regn og tåke. Etter hvert som du spiller får du dekoreringer og stiger i rang, og dermed får du også mulighet til å benytte deg av nye ting, som artilleristøtte, lufttransport, satellittrekognosering, missilangrep, forsterkninger og et lag med spesialsoldater.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 25. februar 2005
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Gameyus
  • Utgiver: GMX Media

Artikler om Will of Steel

Ny flysimulator fra GMX Media

Britiske GMX Media har kunngjort at de vil gi ut F/A-18: Operation Desert Storm i mars. I tillegg har de fortalt at strategispillet Will of Steel vil lanseres med mikrofon.

Will of Steel

Will of Steel er et nytt sanntidsstrategispill som fokuserer på moderne taktisk krigføring. Her er demoen.

En vilje av stål

GMX Media har kunngjort Will of Steel, et sanntidsstrategispill for PC. Selv mener de at spillet er et av de sterkeste spillene de har jobbet med til nå.

Bilder fra spillet

Til toppen