En vilje av stål

GMX Media har kunngjort Will of Steel, et sanntidsstrategispill for PC. Selv mener de at spillet er et av de sterkeste spillene de har jobbet med til nå.

Will of Steel er et sanntidsstrategi i full 3D som fokuserer på moderne taktisk krigføring. Spillet foregår en gang tidlig på 1990-tallet, og du får rollen som marineoffiser William Steel. Du må ta kontroll over kampgruppen hans og overvinne fiendtlige styrker rundt om på verdenskartet. Til din disposisjon får du infanterister, stridsvogner, APC-er og mye mer.

Spillet foregår i land som Afghanistan og Irak, og kommer med en dynamisk solsyklus og realistiske værforhold som regn og tåke. Etter hvert som du spiller får du dekoreringer og stiger i rang, og dermed får du også mulighet til å benytte deg av nye ting, som artilleristøtte, lufttransport, satellittrekognosering, missilangrep, forsterkninger og et lag med spesialsoldater.

En av de tingene utviklerne i Gameyus ser ut til å være spesielt stolte av er at hele spillet kan kontrolleres ved hjelp av stemmen din. Du kan beordre enheter fra sted til sted, velge taktikk og hvilke våpen soldatene skal bruke, og du kan dessuten kontrollere kameraet og de tidligere nevnte spesialangrepene ved hjelp av muntlige kommandoer.

Will of Steel skal lanseres i Europa i løpet av årets fjerde kvartal. Noen mer spesifikk utgivelsesdato for Skandinavia er ikke offentliggjort enda.

Siste fra forsiden